KARABÜK / SAFRANBOLU - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz 9/B sınıfı öğrencisi HAYRUNİSA SEZER 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında Çorum ilinde düzenlenmiş olan Okul Sporları Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 42 kg bayanlar kategorisinde TÜRKİYE 3. sü olmuştur, sporcumuzu tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında Mart ayı etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizle ile beraber "Kutadgu Bilig" nesne tasarımı olarak kitaplık yaptık.. Yapılan çalışmamız öğrencilerimiz ile paylaşıldı.. Ayrıca öğrencilerimizde "Yusuf Has Hacip " ve " Kutadgu Bilig" bilinci ve farkındalığı oluşturmak amaçlı hazırlanan kitap ayraçları öğrencilerimize dağıtıldı.. Emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı zümresi Öğretmelerine teşekkür ederiz..

Mrt

Karabük Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Harun TURHAN, Araştırma Görevlisi Muhammet Talha HAN ve kendilerinin Hentbol Branşında ihtisas yapan öğrencileri ile okulumuz Spor Kulübü ortak çalışması kapsamında Safranbolu Spor Salonunda Hentbol çalışması gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz alanında uzman eğitimciler eşliğinde yapmış oldukları bu çalışma ile hoş vakit geçirmişler ve alan bilgilerini arttirmışlardır.

Karabük Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü hocalarına, öğrencilerine ve Spor Salonunun kapılarını bizlere açan Safranbolu Gençlik ve Spor İlce Müdürlüğüne Evliya Çelebi MTAL yönetimi olarak teşekkür ederiz.

Ayrica çalışmaya istekle katılan ve ellerinden geleni yapan öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarı ve sağlık dileriz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle sınıflarımızda günün anlam ve önemi hakkında videolar izletildi, etkinlikler yapıldı. Çok verimli bir etkinlik oldu, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Bu vesile ile okulumuzun kadın öğretmenlerinin Kadınlar gününü kutlar, sağlıklı mutlu huzurlu nice günler dileriz.

Karabük Sosyalfest Etkinlikleri

Şbt

''Eğitim Kenti Karabük''  projesi çalışmaları kapsamında İşbirliği içerisinde olduğumuz Kemer Ulusoy Holiday Club işletme yetkilileri okulumuza ziyarette bulundular.

May

E-TWENNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BOTANİK BAHÇESİNİ ZİYARET ETTİLER.

May

Okulumuzun da dahil olduğu Renewable Nature (Yenilenebilir Doğa) adlı projemizin tanıtım faaliyeti gereği öğrencilerimiz Hıdırlık Tepesi ve Safranbolu Eski Çarşıda proje broşürümüzü dağıttılar.