KARABÜK / SAFRANBOLU - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

E-TWENNİNG PROJEMİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BOTANİK BAHÇESİNİ ZİYARET ETTİLER.

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı öğrencilerinden oluşan 8 kişilik bir ekip ile "Yenilenebilir Doğa" (Renewable Nature) adlı 18 ortaklı uluslararası e-Twinning projesi kapsamında etkinliklerini sürdürüyor.

"Yenilenebilir Doğa" Projesi ile öğrencilerin doğaya, topluma ve çevreye saygılı olmaları, çevreye karşı duyarlılık kazanmaları, enerji tüketimi konusunda bilinçli hareket etmeleri ve öğrendikleri bilgileri çevrelerine aktarabilmeleri hedeflenmektedir.

Belirlenen bu hedefler doğrultusunda önce projenin tanıtımına yönelik bir broşür hazırlayarak Safranbolu içinde dağıtımını ve projenin tanıtımını yaptık. Daha sonra enerji israfını önlemeye yönelik video çalışması, web2 araçlarını kullanarak afişler hazırlama, çevre sloganları oluşturma, ülkemiz ve diğer proje ortağı olan ülkelerin özel günlerini temsil eden farklı objeleri atık malzeme kullanarak yeniden üretim yoluyla geri dönüşüme katkı sağlama gibi önemli çalışmalar gerçekleştirdik.

"Yenilenebilir Doğa" projesi ile farkındalık oluşturmaya yönelik önemli çalışmalar yürüten e-Twinning proje ekibinde yer alan öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

26-05-2023

Yayın: 26.05.2023 - Güncelleme: 26.05.2023 16:46 - Görüntülenme: 154