KARABÜK / SAFRANBOLU - Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nurullah HAZİNEDAR - Okul Müdür V.

25.03.1985 tarihinde Karabük´te doğdu. İlkokulu Safranbolu Bostanbükü Köyü İlkokulunda tamamladı. Ortaokulu Kastamonu Küre Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladı. Liseyi Bolu İzzet Baysal Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamladı. Üniversiteyi Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 2009 yılında mezun oldu. 2009 yılında Hakkari Durankaya Beldesi Yatılı Bölge Ortaokulunda Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni olarak görevine başladı. Burada 2 yıl görev yaptıktan sonra Kastamonu Araç Ahmet Yesevi İlköğretim Okuluna geçti. Daha sonra Araç General Şükrü Kanatlı Ortaokuluna geçiş yaptı. Burada 2 yıl çalıştıktan sonra Alan Değişikliği yaparak Kastamonu Cide Bayram Yusuf Aslan Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesine Yiyecek İçecek Hizmetleri Öğretmeni olarak geçiş yaptı ve  bu okulda 1 Yıl öğretmenlik 4,5 yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Daha sonrasında okulumuz Safranbolu Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tayin oldu. Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Atölye Şefi olarak 3 yıl görev yaptığı oklumuzda 19/07/2022 tarihi itibariyle Okul Müdür Vekili olarak görevlendirilmiştir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.